
Oferta

Mąka migdałowa
nieodtłuszczona
Właściwości: Wysoka zawartość niezbędnych kwasów tłuszczowych, minerałów oraz witaminy E , B i P w migdałach pomaga zregenerować organizm, zwalczyć skutki stresu. Jest bogata zarówno w białko i w błonnik, co czyni jąidealnym posiłkiem w okresie regeneracji po wysiłku sportowym.
Jest 100% naturalna, bez konserwantów i jakichkolwiek dodatków.
Zastosowanie: Jeśli ktoś nie lubi bezpośrednio spożywać pestek migdałów, ale też nie chce zrezygnować z ich dobroczynnych efektów, mąka może być preferowanym rozwiązaniem. Mąka migdałowa Grapoila jest bardzo drobno zmielona: można ją dodać do smoothie, jogurtu i wszelkich wypieków (ciast, muffinów i chleba).Spożywając mąkę, dostarczamy sobie - znajdujące się w niej w formie naturalnej - składniki odżywcze, witaminy, minerały, kwasy tłuszczowe i inne cenne substancje, przyczyniając się do zachowania naszego zdrowia.