top of page

Oferta

polcz magyaros babragu.png
SBS - MBT talalt 600x600.jpg

Węgierski gulasz z fasolą i wędzoną karkówką

Jeśli chcesz poczuć smak węgierskiej kuchni, to Gulasz Węgierski POLCZ będzie Twoim nowym faworytem. Jest to bardzo sycący gulasz z dwoma rodzajami fasoli, pieczarkami i mieloną wędzoną karkówką. Zapewni Ci energię na cały dzień. Po otwarciu słoiczka od razu poczujesz zapach wędzonego mięsa, który po podgrzaniu przyjemnie wypełni całą Twoją kuchnię.

WSKAZÓWKA: Możesz podawać z kromką chleba i/lub jajkiem ugotowanym na twardo.

Opis

Składniki:  warzywa w zmiennych proporcjach 47% (cebula, pieczarki, fasola biała 16%, fasola pinto 16%), woda, mielona wędzona karkówka 13% (mięso wieprzowe, sól, dym naturalny), pomidory bez skórki (pomidory bez skórki, sok pomidorowy), mąka z brązowego ryżu, olej kokosowy, przyprawy, sól.

Masa netto: 340g (1 porcja)

Nie zawiera konserwantów. Po otwarciu należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

Produkt został poddany obróbce cieplnej. Do momentu otwarcia nie wymaga przechowywania w lodówce.

Propozycja przygotowania: Produkt jest gotowy do spożycia po 2 minutach podgrzewania. Przełóż zawartość słoika do garnka i podgrzej lub umieść danie na talerzu i podgrzej w mikrofalówce.

Bez dodatku cukru. Zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry.

Produkt może zawierać alergeny: orzeszki ziemne i inne orzechy, gorczycę, soję, seler, sezam.

Warto mieć zawsze pod ręką gotowe potrawy marki POLCZ! Zdrowy, wartościowy i pożywny posiłek, który możesz zjeść wszędzie już po 2 minutach podgrzewania. Bez konserwantów, nabiału, glutenu, jajek czy dodatku cukru.

Średnia wartość odżywcza              w 100g      w 1 porcji

Wartość energetyczna (kJ/kcal)              678/163         2305/553

Tłuszcz (g)                                                     6,9                   23,4

w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)          4,1                   13,8

Węglowodany (g)                                         13,6                  46,2

w tym cukry (g)                                              2,0                    6,7

Błonnik (g)                                                     4,8                   16,4

Białko (g)                                                       8,1                   27,7

Sól (g)                                                            0,9                     3,1

bottom of page